Řada „203040…“

Exkluzivní formule každého kosmetického přípravku řady „203040…“ je výsledkem seriózních vědeckých výzkumů vycházejících z nejnovějších poznatků kosmetologie a dermatologie. Dokazují, že pro krásu a zachování mladistvého vzhledu pokožky je nezbytné dodržet následující tři povinná pravidla:

1) komplexní přístup k péči o pokožku;

2) přesné odlišení kosmetických přípravků podle věku;

3) oddělené používání ranních a večerních přípravků.


Řada „203040…“:

• obsahuje komplexní sestavu vzájemně se doplňujících kosmetických přípravků pro účinnou péči o pleť (peelingy, přípravky na čištění a tonizaci pokožky, hydratační a vyživující krémy);

• je rozdělena podle věku: pro věkovou kategorii 20, 30 a 40 let (odlišují se obsahem a aktivitou jednotlivých složek);

• rozlišuje mezi večerními a ranními krémy z hlediska složení a účinku na pleť (ráno pokožka potřebuje hydrataci a ochranu, večer zase výživu).

Inovační přípravky řady „203040...“ jsou realizací progresivního směru v kosmetologii, který umožňuje vyrobit přípravky jedné řady tak, aby byly maximálně univerzální a účinné.

Dnešní vědci nevyvratitelně dokázali, že pokožka žen po 30. roce věku potřebuje ráno hydratovat a chránit, zatímco večer potřebuje vyživující péči a přípravky stimulující regeneraci. Mladým ženám před 30. rokem věku stačí používat hydratující přípravky ráno a večer (ráno také v kombinaci s ochranným faktorem). Přípravky pro čištění a tonizaci pokožky je nutno používat podle typu pokožky v jakémkoli věku.

Unikátní kosmetické přípravky řady „203040...“ jsou v ideální shodě s biologickými rytmy kůže, odpovídají jejím potřebám v různém věku a vyhovují různým typům pleti.

Tato řada zajišťuje komplexní a systémovou péči o všechny typy pokožky. Obsahuje komplexní sestavu vzájemně se doplňujících kosmetických přípravků péče o pleť pro ženy všech věkových kategorií (od 20 let): peelingy, přípravky na čištění a tonizaci pleti, hydratační, ochranné a vyživující krémy, esence proti vráskám.

Základ přípravků tvoří přírodní složky a ingredience získané biotechnologickým způsobem, které se vyznačují vysokou schopností pronikat do pokožky a účinností: biozlato, keramidy, kolagen, kyselina hyaluronová, ovocné kyseliny, výtažky z mořských řas, aloe, vilínu, mandlí, jojobový olej, retinol, vitamín Е a další.

Aktivní složky přípravků péče o pokožku očních víček „203040...“ doplňují účinné látky-vodiče. Díky nim se schopnost hlavních složek pronikat do pokožky okamžitě několikanásobně zvyšuje.

Postupná aplikace přípravků této řady péče o pleť (peeling – mycí přípravek – tonikum) účinně odstraňuje z pokožky bariéry ve formě vrstvy zrohovatělých buněk a nečistot. Ideálně připravená pokožka plně vstřebává hydratační a vyživující krémy.

Komplexní používání kosmetických přípravků „203040...“ může řešit široké spektrum nejčastějších problémů pokožky: podráždění, záněty, vrásky, ztráta pružnosti, mdlá barva obličeje, zvýšená mastnota nebo suchost a jiné.

Pravidelné a cílené používání přípravků řady „203040…“ umožňuje výrazně zvýšit činnost kožních buněk, aktivizovat výměnné a regenerativní procesy a tudíž zachovat mladistvý vzhled a životní sílu pokožky na buněčné úrovni.